Innrøm det gjerne, rengjøring av leilighet eller hus er definitivt ikke en favorittaktivitet for deg. Spesielt ettersom du kanskje må bruke halve dagen på å rengjøre vinduer, vegger og alle kroker og kriker i huset. Det tar ikke bare tid, men det krever også utholdenhet. Fresh Renhold er et selskap som kan gjøre den jobben for for deg. Selv om vi alle ønsker og har lyst til å leve i et koselig, rent miljø hele tiden, klarer vi det ofte ikke fordi vi har mengder med jobb og ansvar som vi knapt nok klarer å utføre når kvelden kommer. Og hvis det fremdeles er gjester eller slektninger som venter på å besøke deg... Huset skal helst skinne som aldri før.

Av disse grunnene er Fresh Renhold alltid parate til å hjelpe deg. Hvis du nylig har pusset opp leiligheten din, har det vært en bursdagsfest, eller er det bare på tide å vaske vinduene og rydde skapene, fjerne støvet fra toppen av hyllen - eller rett og slett behov for en grundig rengjøring av hele leiligheten eller huset - våre renholdere hjelper deg. Leiligheten eller huset kan ha ett eller mange rom, det spiller ingen rolle, vi tar den storrengjøringen som venter, og lar deg slappe av. Fresh Renhold utfører rengjøringen av den typen du selv ikke gjør ukentlig, men kanskje bare noen ganger i året Under en storrengjøring vil vegger,vinduer, håndtak og brytere rengjøres. Alle kroker og kriker blir grundig rengjort, eventuell spindelvev som kan ha samlet seg under senger og skap, eller på andre vanskelig tilgjengelige steder, blir effektivt fjernet.

Rengjøring av leiligheter og hus inkluderer også rengjøring av balkonger, noe som ofte blir oversett. Det er ingen problemer for våre renholdere å flytte på møbler og rengjøre mindre hyppig rengjorte områder der støv samler seg. Hvis du ønsker det, vil vi kunne polere kjøkkenutstyr og gryter. Etter Fresh Renholds besøk skal leiligheten din og huset ditt skinne!

Rengjøring av leiligheter og hus er Fresh Renholds profesjon, så kontakt oss gjerne. Da vil vi kunne gi mer detaljert informasjon.

KONTAKT

Fresh Renhold Created by - Dominykas Vitkauskas. Web development solutions | Email me